Base Kaptiv - Kevyet turvakengät ja teknologiat

Sanasta "turvakenkä" tulee todennäköisesti mieleen raskas saapas jossa on vaikea saada hyvä liikkuvuus ja kevyt askel. Uniikin tasapainonhallintamekanismin ansiosta kengät ovat mukavat jalassa ja erittäin käytännölliset ja tehokkaat kun tarvitaan dynaamista toimivuutta eri töissä ja hyvää pitoa erilaisissa maastoissa ja materiaalien päällä.
Kevyet turvakengät käyvät moneen eri työympäristöön. Urheilulliset ja hyvännäköiset työkengät käyvät myös vapaa-aikaan. Kengät ovat ennen kaikkea pitävät ja turvalliset - työympäristöstä riippumatta. Mukavuus ja turvallisuus tulevat Baselle aina ensin ja he kuuntelevat kuluttajien tarpeita ja työympäristöjen vaatimuksia. Alla olevasta video näyttää kevyet turvakengät käytössä:


Kengissä on Idaptive-pohjat, jotka vähentävät jalan väsymystä iskunvaimennuksella ja pitämällä jalan oikeassa asennossa pitkänkin päivän aikana. Materiaali pehmentää iskuja, on dynaaminen ja mukautuu eri työympäristöihin. Idaptive-pohjan ainutlaatuinen iskunvaimennus ja tasapainonhallintamekanismi antaa uskomatonta mukavuutta ja turvallisuutta sekä työhön että vapaa-aikaan. Jalan iskeytyminen maahan ei osu jalkaan, vaan jalan ja maan välissä oleva materiaali pehmentää iskua. Idaptive-pohjat mukautuvat erilaisiin työympäristöihin. Alla olevassa videossa näet, miten Idaptive-pohjat toimivat käytännössä:

Kengissä on yhdistetty eri teknologioita ja materiaaleja parhaan lopputuloksen saamiseksi. Kaikissa kengissä on vakiona hajuja poistava SmellStop-vuori. Niin kenkiä on mukava käyttää pitkään ja se estää sienien kasvuston kasvamisen kengässä. Kävelyn mukavuuden maksimoimiseksi Base Kaptiv-työkenkien välipohja on kestävää ja ilmavirran läpipäästävää Fresh’n Flex-teknologiaa. Fresh'n Flex on mukavaa ja pehmentävää yhdistelmämateriaalia joka joustaa mutta ei taivu tai repeä.

Kaptiv