Base turvakengät Tukkuverkkokaupan maahantuontiin!

Base Protections on tuonut markkinoille laadukkaita italialaisia turvakenkiä. Nyt ne ovat saatavilla Tukkuverkkokaupasta! Olemme ensimmäisiä Base-turvakenkien myyjiä Suomessa ja haluamme levittää niiden ilosanomaa. Suomessa on muutama tunnettu turvakenkämerkki kuten Jalas ja Sievi. Markkinoilla on tilaa kolmannelle merkille, joka kilpailee suoraan kaikilla laadun, mukavuuden ja turvallisuuden osa-alueilla muiden turvajalkineiden kanssa.


Mukavuus on inspiroinut Base Protectionsia ensimmäisestä päivästä lähtien. Yritys suunnittelee ja tekee työkenkiä yhdistäen teknologiaa ja työelämän käytännön vaatimuksia vastaamaan ammattilaisten ja asiakkaiden vaatimuksiin entistä vaativammassa työmaailmassa. Basen teettämä tutkimus ja kehitys on luonut uusia työkenkäteknologiaan liittyviä patentteja. Kenkiä on mukava käyttää myös töiden jälkeen. Yrityksen ideat tulevat nuorekkaalta ja luovalta suunnittelijatiimiltä jotka kuuntelevat asiakkaita ja työmaailmaa.


Base Protection on tällä hetkellä yksi tehokkaimmista yrityksistä alallaan ja kiitos kuuluu asiakaspalvelun tunnustetulle työlle. Heidän nopeutensa, ajallaan tulevat toimitukset ja myynnin jälkeen tapahtuva avustaminen (valikoimat, myyjien koulutus, myynnin ehdot) ovat yritykselle tärkeitä asiakaspalvelun laadun varmistamiseksi. Yritykselle luo yhteiskunnallista lisäarvoa huomion kiinnitys ympäristöön, elämän voimavara joka on tärkeä säilyttää. Ekologinen kestävyys, kenkien mukavuus, nerokkaat teknologiat ja tehokkuus ovat Base Protectionin kulmakivi, jotta työtä voi tehdä turvallisesti.