ILMAINEN TOIMITUS

Postin pakettiautomaatteihin yli 50 € tilauksille

Fiskars tekee arjesta ainutkertaista

kirjoittanut Viivi Mustonen translation missing: fi.blogs.article.posted_in April 20, 2021

Jokainen meistä on varmasti tarttunut oranssipäisiin yleisssaksiin edes kerran elämässään. Ne ovat osa Fiskarsin perintöä, joka alkoi vuonna 1967. Yleissaksien koekappaleet olivat menossa valmistukseen ja koneessa jo ollut oranssi väri haluttiin käyttää loppuun. Lopulta mustan ja oranssin prototyypin väliltä valittiin oranssin värinen, ja legenda oli valmis.

Verkkokauppamme valikoimaan on valikoitu laadukkaita Fiskarsin tuotteita. Fiskarsin saksivalikoimasta löytyy juuri ne klassiset oranssipäiset yleissakset, turvallisia kynsisaksia (pyöreällä kärjellä tai kaarevalla kärjellä) ja keittiössä käytettävät kalasakset ja keittiösakset.

Fiskars haluaa vaikuttaa käyttäjiensä elämään kestävällä ja positiivisella tavalla. Siksi Fiskars loi Functional Form-tuoteperheen keittiöön. Fiskars Functional Form - tuoteperheeseen kuuluu keittiön laadukkaita ja turvallisia tuotteita. Valikoimaamme kuuluu veitsenteroitinpuikkoja, suurempi teroituspuikko ja pienempi teroituspuikko. Alla olevasta videosta näet, miten ne toimivat käytännössä!

Tämä valkoinen kätevä veitsenteroitin on myös ilo silmälle keittiössä. Pieni 12 cm kokinveitsi ja iso 20 cm kokkiveitsi on myös saatavilla, kuten myös leipäveitsi, fileerausveitsi ja vihannesveitsi. Functional Form -tuoteperhe pyrkii auttamaan jokaisessa arkielämän ongelmatilanteessa. Siksi valikoimastamme löytyy myös erilaiset Functional Form juustohöylät, erillinen juustohöylä kovalle juustolle ja toinen höylä pehmeälle juustolle.

Fiskars on tietoinen läsnäolostaan ihmisten kodeissa, pihoissa, koulussa ja luonnossa, niin arkena kuin juhlassakin. Fiskars kiinnittää huomiota yksityiskohtiin koska se tietää että pienillä asioilla on suuri vaikutus.
Fiskars tarjoaakin siksi erittäin käyttökelpoisia ja laadukkaita puutarhatyökaluja eri tarpeisiin. Koska arkielämä on erilaista kaikille, Fiskars haluaa tuoda yhteen erilaisia ajattelutapoja suunnitellessaan tuotteitaan ja tuoteperheitään. Fiskars Quikfit-tuoteperheeseen kuuluu samaan varteen kiinnitettäviä työkaluja, kuten tämä iso lehtiharava, puutarhan monitoimileikkuri ja rautaharava. Alla olevasta videosta näet, miten Qukfit-tuoteperheen teleskooppivarsi toimii käytännössä! 

Fiskars on pitkän matkansa aikana pitänyt kiinni niistä asioista jotka yhdistävät ja ohjaavat sen toimintaa. Tuotteiden kestävä muotoilu, käsityön korkea laatu ja ymmärrys arkipäivästä ovat vieneet Fiskarsin vuonna 1649 perustetun rautaruukin pitkälle. Se näkyy Fiskarsin erittäin laadukkaissa Powergear-puutarhatuoteperheessä. Fiskars Powergear tarjoaa hyvin kestäviä ja puutarhatyötä helpottavia työkaluja, kuten  nämä raivaussakset koukkuterällä.  ja nämä pensassakset. Alla olevasta videosta näet, miten niitä vastaavat Fiskarsin työkalut toimivat käytännössä. 

Fiskarsin rautaruukin perintö näkyy vahvoissa arvoissa, kestävässä kasvussa ja sopeutumisessa muuttuvaan ympäristöön. Muutosta ei tule pelätä, vaan kunnioittaa omaa perintöä ja ottaa huomioon yhteisöt, joissa elämme. Näin voimme vaikuttaa tulevien sukupolvien elämään, yhdessä ja erikseen.