ILMAINEN TOIMITUS

Postin noutopisteisiin yli 50 euron tilauksille

Kehrä - ennakkoluulotonta luovuutta

kirjoittanut Viivi Mustonen translation missing: fi.blogs.article.posted_in April 21, 2021

Kehrä-käsityötarvikkeet ovat luotu käsityötä harrastavien ja ammattilaisten tarpeisiin. Kehrä-tuoteperhe on edullinen, laadukas ja luotettava. Kehrän visio on tukea harrastajia ja heidän ennakkoluulotonta kokeilunhaluaan käsitöiden parissa. Neulominen on hyvin suosittu harrastus ja haluamme Kehrän kanssa tuoda sitä helpommin saataville.

Kehrän kivoilla tuotteilla saat toteutettuja erilaisia projekteja. On kiva kokeilla uusia neulekuvioita ja kokeilla pipon tai sukan neulomista, kun välineet ovat kivat kädessä ja miellyttävät silmää. Niillä onnistuu myös omien villapaitojen ja villasukkien parsiminen ja korjaus. On ihanaa, kun omat lempparipaidat ja sukat pysyvät kunnossa ja niiden käyttöikä pitenee.

Kehrän 5 kpl bambuiset sukkapuikot ovat kevyet kädessä, miellyttävät käytettäessä ja käyvät nikkeliallergisille mukavan materiaalinsa ansiosta. Sukan kutominen ei ole koskaan ollut näin miellyttävää! 

Kehrä myös kuuntelee käyttäjiään. Siksi saatavilla on hurjan monikäyttöiset pyöröpuikot koivusta. Ne ovat materiaalinsa ansiosta hyvin hiljaiset ja niitä yhdistää kestävä muovikaapeli.

Kehrä tietää että ompeluun tarvitaan kunnon työvälineet. Ohuella kuminauhalla luot vaatteisiin ryhtiä ja korjaat housujen vyötärön. Kehrältä löytyy myös 2 mittanauhan paketti herkkien tekstiilien tarkkaan mittaamiseen. Tässä on hinta kohdillaan!