ILMAINEN TOIMITUS

Postin pakettiautomaatteihin yli 50 € tilauksille

Maku - Kitchen Life!

kirjoittanut Viivi Mustonen translation missing: fi.blogs.article.posted_in April 21, 2021

Keittiö on tärkeä paikka kaikkien elämässä. Siellä vietetään aikaa perheen kanssa, juhlitaan tärkeitä hetkiä ja kokeillaan uusia reseptejä ja raaka-aineita. Maku Kitchen Life-tuoteperhe on tehty tähän tarkoitukseen. Arjesta nauttimiseen, aamusta iltaan.
Makun visio on tarjota kauniita ja käytännöllisiä keittiötuotteita arjen jokaiseen hetkeen. Valikoimasta löytyy yksinkertaista lasista muotoilua ja hieman erikoisempia keraamisia tuotteita. Ne näyttävät hyvältä yhdessä ja erikseen, kaapissa ja esillä. Maku haluaa tarjota ruoanvalmistukseen ja leivontaan sopivat välineet, että arki voi olla juhlaa. Ruoan säilytys ja ruoan tarjoilu voi olla kätevää ja kaunista. Erinomainen esimerkki on Makun lasivuoka kannella. Sitä voi käyttää ruoanvalmistukseen ja se on myös hyvä eväsrasia. Ilman kantta lasivuoka on mikronkestävä ja uuninkestävä. Kansi on ilmatiivis. Kannellinen eväsrasia lasia on erittäin kätevä ja pitää maut raikkaina.
Alla olevasta videosta näet miten kätevästi ruoan säilytys ja tarjoilu toimivat Maku-tuoteperheessä.


Maku-tuoteperheellä on erinomainen hinta-laatusuhde ja ne ovat tarkoituksenmukaisesti muotoiltu arkielämään. Maku tietää mikä toimii suomalaisessa keittiössä ja tarjoaa sellaisia ruoanlaiton klassikkotuotteita kuten teflon-paistinpannu ja lasinen uunivuoka.
Maku leikittelee myös erilaisilla materiaaleilla sellaisissa tuotteissa kuten Robuste keraaminen uunivuoka. Erilaiset materiaalit tuntuvat kivalta kädessä ja ne tuovat luksusta arkeen. Alla olevasta videosta näet miten kauniilta musta keraaminen pinta näyttää.


Keittiön perusvarustukseen kuuluu leikkuulauta. Valinnanvaraa on, joko anti-slip leikkuulauta tai kaunis antibakteerinen bambu leikkuulauta.
Maku sopii arkeen ja juhlaan ja tuotteet ovat hyvin monikäyttöisiä. Musta termospullo on klassikko ja sitä löytyy kolmessa eri koossa (musta termospullo 500 ml, musta termospullo 750 ml ja musta termospullo 1 l). Ne sopivat työmatkalle, retkelle tai kävelylle.
Maku-tuoteperhe tarjoaa myös hyvin tarkkoja työkaluja. Palettiveitsellä kuorrutteen levittäminen onnistuu hetkessä ja lettupannulla saa samankokoisia lettuja ison satsin kerralla. Sillä säästetyllä ajalla voi nauttia läheisten seurasta ja ruoan hyvästä mausta.
Pressopannulla Maku tuo luksusta arkeesi. Ihana kahvipäivä voi alkaa. Täyteläinen ja aromikas pressopannukahvi on todellinen nautinto. Pressopannulla tehty kahvi on vahvempaa koska kahviin liukenee enemmän makuaineita, kun jauhettu kahvi on suorassa kosketuksessa veden kanssa. Pannukahvi käy tähän erinomaisesti. Pressopannu käy myös irtoteen hauduttamiseen.