ILMAINEN TOIMITUS

Postin noutopisteisiin yli 50 euron tilauksille

Miksi Tukkuverkkokauppa?

kirjoittanut Viivi Mustonen translation missing: fi.blogs.article.posted_in April 22, 2021

Se lukee nimessäkin. Kunnon tukun tapaan tarjoamme tukkualennuksen kun ostat enemmän kuin yhden samaa tuotetta, saat ne alennuksella! Mitä enemmän ostat, sitä suurempi alennus.

Poikkeustilanteessa ruoan kotiinkuljetus sekä nouto kaupan noutopisteeltä on lisääntynyt ihan hurjasti! Moni on huomannut sen kätevyyden ja haluaa jatkossakin tilata ruoat samalla tavalla. Pakettien määrä ja paino vain nousee hurjasti, kun tilaukseen pitää laittaa tarvittavat henkilökohtaiset hygieniatuotteet, saippua, suihkusaippua ja pesuaineet kuten astianpesuaine, WC-puhdistusaine, yleispuhdistusaine ja mäntysuopa. Samasta kaupasta ei myös välttämättä löydä kaikkea tarvittavaa. Erikoisemmat tuotteet kuten Marseille saippua, sappisaippua, puhdistuskivi ja kloriitti voivat jäädä kokonaan saamatta, jos kaupan valikoima on rajallinen.

Haluamme tarjota mahdollisuuden tilata kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdessä paketissa noudettavaksi. Puhdistusaineet, jätesäkit ja muut siivoustarvikkeet ja keittiötavarat kuten alumiinifoliot, elmukelmut, leivinpaperit ja suodatinpussit saa kaikki kätevästi tilattua joko kotiin tai pakettiautomaattiin tukkualennuksella.

Voit hakea siis kaupasta vain elintarvikkeet ja jättää muut meidän hoidettavaksemme! Arki helpottuu kun ei tarvitse kantaa montaa purnukkaa saippuaa, astianpesuainetta ja muita siivoustuotteita kotiin.  Eikä tarvitse juosta pitkin kaupunkia erikoisempien tuotteiden perässä kuten teräsvilla ja karhunkieli.