ILMAINEN TOIMITUS

Postin pakettiautomaatteihin yli 50 € tilauksille

Mustang - Grillaus kuuluu kaikille

kirjoittanut Viivi Mustonen translation missing: fi.blogs.article.posted_in April 20, 2021

Mustang tarjoaa laadukkaan valikoiman grillaamisen ja savustamisen tuotteita. Mustangin toiminnan ytimenä on halu nauttia kiireettömästä rennosta ruoanlaitosta, jossa yhdessäolo ja hyvä ruoka ovat kohokohtana.

Mustang on ymmärtänyt, että suomalaisessa grillauksessa halutaan kokeilla uusia reseptejä ja nauttia vanhoja hyviksi todettuja ruokia. Sitä on grillaus yksinkertaisimmillaan: kokeilunhalua ja laadukkaista raaka-aineista nauttimista. Grillauksesta tulee mieleen hyviä ajatuksia. Aurinkoisia päiviä joihin sekoittuu herkullisia tuoksuja ja täyteläisiä, mutta yksinkertaisia makuja.Mustang ymmärtää, että laadukas grilli palvelee pitkään ja luo hyviä muistoja. Siksi Mustangin monipuoliseen grillivalikoimaan kuuluu suurempia grillejä ja pienempiä pallogrillejä, kuten tämä musta pallogrilli. Tiesitkö muuten, että Suomessa grillaus yleistyi vasta 60 - ja 70-luvulla ja aluksi pallogrillejä markkinoitiin retkeilygrilleinä, koska grillaus liitettiin voimakkaasti retkeilyyn? Mustang ymmärtää menneisyyttä ja luo katseen positiivisena tulevaisuuteen.

Mustang pitää huolta myös grillisi käytöstä ja puhdistuksesta. Mustang tarjoaa lihalle ja kasvis- ja kalaruoille juuri niille sopivat pihdit ja lastat. Esimerkiksi tässä on mahtava grillivälinesarja ja näillä grillivartailla kasvisten ja lihojen grillaus onnistuu ongelmitta. Grillissä paistuu myös maistuva pizza, jonka valmistus onnistuu ongelmitta tällä pizzakivellä. Grillit puolestaan puhdistuvat huolella valmistetuilla Mustangin puhdistusaineilla ja suojapeitteellä se pysyy puhtaana ja suojassa.

Mustang seuraa aikaansa ja tuo esille uusia trendejä vanhojen klassikoiden rinnalle. Grillaus on juurikin kokeilunhaluista nauttimista. Siksi Mustang tarjoaa laajan valikoiman sähkösavustimia ja savustuspönttöjä. Sähkösavustin 1100 W ja Bogner-sähkösavustin ovat molemmat erinomaisia hankintoja savustamiseen. Tämä iso Mustangin savustuspönttö on erinomainen lisä grillaukseen ja retkeilyyn.

Mustangin avulla savukalasta voi nauttia ympäri vuoden ja retkellä avotulella voi nauttia ihanasta savustetun ruoan tuoksusta. Tsekkaa alla olevasta videosta, miten kokonaisen ahvenen savustus onnistuu!

Löydät laajan valikoiman grillaustuotteita täältä!