ILMAINEN TOIMITUS

Postin pakettiautomaatteihin yli 50 € tilauksille

Rento - Saunan harmoniaa

kirjoittanut Viivi Mustonen translation missing: fi.blogs.article.posted_in April 20, 2021

Rento Sauna on ollut osa suomalaisten saunasta nauttimista jo vuosikymmenen ajan. Rento Saunatuotteet ovat suomalaista Design from Finland -merkkiä ja osalla on myös Avainlippu-merkintä Suomessa valmistetusta tuotteesta.

Rento haluaa sinun rentoutuvan saunassa ja nauttivan olostasi. Tyylikkäät ja ajattomat saunakiulut, sangot ja löylykauhat viimeistelevät saunasi kauniin luonnollisen ilmeen.

Rento leikittelee eri materiaalien ja niiden yhdistelmien kanssa ennakkoluulottomasti. Kiuluissa, sangoissa ja löylykauhoissa on käytetty bambua, joka sointuu kauniisti yhteen suomalaisten saunojen laudepuiden kanssa. Erisävyiset metallit ovat käsitelty sähköllä korroosiota ja ikääntymistä vastaan. Kaunista bambua on käytetty myös pienessä pyöreässä vartaloharjassa ja pitkävartisessa pesuharjassa. 

Metallisia materiaaleja saa eri väreissä ja ne sointuvat kauniisti luonnollisen bambun kanssa yhteen. Saunan oheistuotteita kuten saunamittareita on saatavilla myös samoissa väriyhdistelmissä että saunasi on tyylikäs, rentouttava ja silmää hivelevä. Saunakiulu ja lämpömittari on saatavilla kauniissa kuparin sävyissä. Saunakiulua, löylykauhaa ja saunamittaria saa luonnollisen alumiinin ja bambun sävyissä. Alumiini-sampanja-yhdistelmällä saa saunan lämpömittarin ja löylykauhan.

Rento Kenno-pyyhkeet ja kylpytakit ovat kierrätettyä puuvillaa ja niissä on eläväinen, pehmeä tekstiilipinta. Ne tuovat luksusta arkeen pienellä muutoksella. Tumma, eläväinen chambray-kanttaus pinnassa korostaa saunan puuelementtejä kauniisti. 

Tuoksut ovat suuri merkittävä osa saunatunnelmaa. Rento saunatuoksut tarjoavat pakomatkan tummaan ja rikkaaseen mäntymetsään Mänty-tuoksulla. Lapinmarja-tuoksussa tuoksuu yöttömän yöt kypsyttämät marjat ja tunturin raikas tuoksu. Koivu-tuoksu vie sinut juhannussaunaan vihdantuoksuun ja Terva-tuoksu mökkirannalle lämpenevän saunan tuoksuun.