Retkeily ja vaellus on sielunruokaa

Kesä on mainio aika aloittaa uusi harrastus. Vaeltaminen ja retkeily on hyvin suosittu tapa viettää vapaa-aikaa poissa arkielämän näpeistä. Meiltä löytyy mahtavat apuvälineet ja käyttötavarat retkeilyyn ja vaellukseen.

Metsässä vaeltaessa on noudatettava etikettiä. Yksinkertaisimmillaan se tarkoittaa sitä, että  retkeilijä kunnioittaa luontoa ja leiriytyy ja tekee tulta vain sallituille paikoille. Meiltä löytyy laaja valikoima kertakäyttöaterimia jotka voi hävittää polttamalla. Luonto kiittää ja ruokailun jälkeen rinkka on menettänyt vähän painoa!

Leiriruoan ei tarvitse olla kuivattua lihaa ja myslipatukoita. Ravitsevaa ja maistuvaa ruokaa voi valmistaa myös luonnossa. Avotulella makustuu ihanasti folioon käärityt kasvis - ja lihanyytit ja vaikka ihan perus grillimakkara. Nappaa mukaa tämä kokoontaitettava retkituoli ja hiljene hetkeksi nauttimaan nuotion hajusta ja lämmöstä!

Termospullo pitää juoman kylmänä ja kuumana pitkään. Sitä löytyy valikoimastamme kolmessa eri koossa. Termospullot pitävät juoman kuumana jopa 12 h!

Ylijääneet ruoat voi pakata esimerkiksi tähän eväsrasiaan, jossa on sisällä kylmäkalle. Kätevä eväslaatikko pitää ruoan kylmänä kunnes olet taas saavuttanut uuden taukopaikan!