Saima - Laadukasta ja helppoa siivousta

Saima tarjoaa käyttäjilleen järkevän ja innovatiivisen tavan pitää koti puhtaana ja järjestyksessä. Saima-tuoteperhe on laaja, ja sieltä löytyy paljon hyvin käytännöllisiä tuotteita eri kodinhoidon ongelmiin. Pyykinpesusta tulee lastenleikkiä kun herkät materiaalit saa suojattua pesupussilla. Niitä löytyy meidän valikoimastamme kahta erilaista, 3 kpl pyöreää pesupussia alusvaatteille ja 2 kpl pesupussia.

Pinttynyt lika liedellä tai uunissa voi olla harmaita hiuksia aiheuttava. Myös grilliritilät pitää saada pysymään siistinä nopeasti ja helposti. Tähän käy hyvin karhunkieli. Karhunkieli hankaa tehokkaasti pinttyneenkin lian. Sitä voi käyttää ilman pesuaineita tai pesuaineiden kanssa. Sillä puhdistuvat padat, pannut ja grilliritilät hetkessä. Meiltä löytyy erinomainen 10 kappaleen pakkaus karhunkieliä.

Astetta rajumpi kaveri on teräsvilla. Saiman vaahtoava teräsvilla on erinomainen tehokkaaseen mutta hellävaraiseen puhdistukseen. Kun teräsvillatyyny vaahtoaa, se ei naarmuta pintoja. Sillä pidät liedet, uunivuoat ja padat puhtaana pinttyneestä liasta. Meiltä löytyy teräsvillaa erinomainen 10 kappaleen pakkaus omassa kätevässä pakkauksessaan.

Saima-tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ne sopivat nopeaan arkisiivoukseen. Kertakäyttöhanskat käyvät moneen eri tilanteeseen, siivoamisesta ruoanlaittoon. Kertakäyttöhanskoja meiltä löytyy kahta kokoa:

Mukaviin tuotteisiin on kiva tarttua arjen keskellä. Perusteellinen siivous ja pesu onnistuu myös. Kaikki tämä, ilman kemikaaleja.

BränditSaima