Tarmo painepesurit

Haluatko hetkessä kuin uuden näköiset pinnat ja säästää jynssäämiseen menevän ajan? Vastaus on painepesuri! Painepesuri suihkuttaa ulos kovalla paineella vettä kun liipaisinta painetaan. Sillä putsaat pinttyneet liat kuten kura ja siitepöly. Hyvä painepesuri putsaa auton, terassin, terassikalusteet ja pihan.

Terassin laudat

Valikoimastamme löydät laadukkaat Tarmo-painepesurit kotikäyttöön tai vaativampaan ammattikäyttöön. Tarmo painepesurissa vakiovarusteina on induktiomoottori tai hiiliharjamoottori, 1 säädettävä viuhkasuihkusuutin ja adapteri Kärcher painepesuri -tarvikkeille. Tarmo painepesuria on saatavilla 3 eri maksimipaineella.

  • Tarmo painepesuri 165 bar on hiljainen ja kestävä painepesuri. Painepesurissa on veden imutoiminto jolla voi pestä vesisäiliössä olevalla vedellä ilman vesipumppua. 165 bar Tarmo painepesurissa on 5 m virtajohto ja 8 m korkeapaineletkukela.
  • Tarmo painepesuri 135 bar on pitkäikäinen ja hiljainen painepesuri. Painepesurissa on veden imutoiminto, jolloin voi pestä vesisäiliössä olevalla vedellä ilman vesipumppua. Tässä painepesurissa on 5 m virtajohto ja 6 m korkeapaineletku.
  • Tarmo painepesuri 105 bar on painepesuri jossa on hiiliharjamoottori. Tässäkin painepesurissa on veden imutoiminta, jolla voi pestä ilman vesipumppua. Tässä painepesurissa on myös 5 m virtajohto ja 5 m korkeapaineletku.

Painepesurilla käy helposti auton pesu, kun muistat käyttää hellää viuhkasuutinta. Viuhkasuutin onkin vakiovaruste Tarmo painepesurissa! Auton pesu painepesurilla on kätevää, nopeaa ja säästää vettä. 

Nappaa mukaan myös autonpesuharja painepesuriin vielä paremman pesutuloksen saamiseksi. Ne saa liitettyä Tarmo painepesuriin! Meiltä löytyy kahta mallia, pyörivä autonpesuharja ja perusmallinen autonpesuharja.

Autonpesu painepesurilla

Terassin pesu käy painepesurilla kuin tanssi. Siihen kannattaa napata Tarmolta mukaan terassipesuri! Terassin pesu painepesurilla ja sopivalla terassipesurilla saa aikaan putipuhdasta jälkeä. Maton pesu painepesurilla sujuu, kunhan paine on mahdollisimman pieni eikä suutin ole liian lähellä mattoa.

Luethan painepesurisi ohjeet ennen käyttöä, ettei materiaalit kärsi! Huokoinen, vettä imevä materiaali voi helposti kastua sisältäpäin ja mattoon voi jäädä paljon vettä. Varmistathan, että materiaali kestää kovalla paineella tulevaa vettä!

AjankohtaistaTarmo