Tarmo – tekevän ihmisen salaisuus

Tarmon motto on tarjota laaja ja helposti lähestyttävä valikoima käytännöllisiä työkaluja ja puutarhatuotteita. Ne ovat helppo ottaa heti käyttöön ja inspiroivat tarttumaan tuumasta toimeen. Silloin on helppo alkaa tehdä projekteja jotka muuten jäisivät tekemättä.

Tarmo nimensä mukaisesti huokuu suomalaisuutta - kekseliäisyyttä, vastuullisuutta ja tarmoa tarttua toimeen. Tarmo tarjoaa laajan valikoiman työkaluja. Omat työkalunsa puutarhassa työskentelemiseen tekevät puutarhanhoidosta helppoa. Arjen pienien apuvälineiden avulla arkinen aherrus on vähän kivempaa ja helpompaa ja hoidat kotiasi lämmöllä. Oli ostoslistalla sitten ikkunatiivisteet, painepesurit, häkävaroitin tai palovaroitin, Tarmo on kanssasi. Tarmo tarjoaa myös erikoisempia tuotteita, joita kokeilemalla voit löytää uuden harrastuksen! Metallinpaljastin tarjoaa puitteet aartenmetsästykseen tai kadonneiden tavaroiden etsimiseen. 

Tarmo on myös trendin harjalla ja haastaa kokeilemaan uutta. Kesän ekoteko voisi olla hyönteishotelli, josta voit seurata mehiläisten pölytystä. Tarjoat kilteille ja hyödyllisille pölyttäjille turvallisen talvehtimispaikan.

Oli puutarhasi sitten suuri nurmikko, kukkapenkki ja pensasaita tai pieni parveke, löytyy Tarmolta joka hommaan sopivat puutarhatyökalut. Suuret raivaussakset siistivät pihasi puut ja puutarhatyökalusetissä on kaikki, mitä kukkapenkkisi tai parvekkeen kukkaruukun hoitamiseen tarvitset.

Rastasverkko suojaa marjapensastasi ja hedelmäpuutasi linnuilta. Tarmon laajasta valikoimasta löydät tiheää ja harvaa verkkoa. Tarmo haluaa valikoimallaan ja uusilla ideoillaan vastata juuri sinun tarpeisiisi.

BränditTarmo