Maksutavat

Käytämme verkkokaupassamme Paytrail Oyj -maksupalveluntarjoajaa. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Mobilepay, Walley ent. Collector Bank osamaksu/lasku sekä maksukorteilla. 

Yrityksille tarjoamme ostotavaksi 10 pv verkkolaskua. Yrityslasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna. Mikäli teillä ei ole verkkolaskutusta käytössä lähetämme laskun sähköpostitse tilaajan sähköpostiosoitteeseen. 

Tarkistamme yrityksenne taloustiedot ja maksuhäiriöt ennen tilauksen toimittamista. Emme valitettavasti myy laskulla elinkeinonharjoittajille, maksuhäiriöisille yrityksille tai organisaatioille joilta ei ole saatavilla julkista taloustietoa. Mikäli emme voi myydä yrityksellenne laskulla, voitte aina maksaa tilauksen ennakkoon verkkopankin, maksukortin tai muun Paytrail maksutavan kautta.

——————–

Maksupalvelutarjoajat 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com