ILMAINEN TOIMITUS

Postin noutopisteisiin yli 50 euron tilauksille

Tilauksen palautus tai tuotteen vaihto

Kuluttaja-asiakkaalla on 14 päivän kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa ja palauttaa tilaus tuotteiden lähettämisen tai palvelun suorittamisen jälkeen.

Yritysasiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa tilausta tuotteiden lähettämisen tai palvelun suorittamisen jälkeen, ellei asiasta ole kirjallisesti toisin sovittu. 

Yrityksillä ei ole palautusoikeutta mutta tapauskohtaisesti voimme tarjota vaihto-oikeuden samanarvoisiin tuotteisiin. Pidätämme oikeuden olla tarjoamatta vaihto-oikeutta.

Peruutus ja palautusoikeus ei koske painatettavia ja räätälöitäviä tuotteita tai hygieniatuotteita.

 

Tuotteen vaihtaminen

1. Tee uudesta tuotteesta uusi tilaus verkkokaupan kautta normaalisti.

2. Palauta vaihdettavat tuotteet palautusohjeiden mukaan.

Mitä palautus maksaa?

Hyväksymme vain sopimustunnuksillamme tehdyt palautukset. Perimme palautuksesta 10 euron käsittely- ja palautuskulun (sis. alv 24 %).

Palautuskulu 10 € pidätetään hyvitettävästä summasta. Hyvitys tehdään viimeistään 14 vuorokauden kuluessa, kun olemme vastaanottaneet myyntikuntoisen tuotepalautuksen. Hyvityksestä lähetään erillinen ilmoitus sähköpostilla ja summa palautetaan sille maksuvälineelle jolla tilaus on alunperin maksettu.

Tukkuverkkokauppa ei vastaa palautuksesta tai vaihdosta aiheutuvista kuluista eikä pakettien katoamisista tai rikkoontumisista. 

Näin palautat tuotteet

1. Kaikki palautettavat tuotteet on palautettava uutta vastaavassa kunnossa alkuperäisissä pakkauksissaan. Jätä tuotteisiin alkuperäiset hinta - ja tuotelaput kiinni.

2. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti sekä lisää paketin sisään alkuperäinen pakkauslista. Jos pakkauslistaa ei ole saatavilla voit kirjoittaa lapun jossa lukee tilaajan nimi sekä tilausnumero.

 

Tuotteiden palautus Postin kautta:

1. Kirjoita pakkauksen päälle Postin asiakaspalautustunnus 660309
2. Vie paketti Postin tiskille ja ilmoita, että kyseessä on asiakaspalautus. Säilytä palautuksesta saatava palautuskuitti! Siinä on palautuksesi seurantakoodi.

Palautuslähetyksen saajana B2B Digital Oy.