Palautuksen ehdot 

Kuluttaja-asiakkaana sinulla on 14 päivän kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa ja palauttaa tilaus tai osa tilauksen tuotteista. Palautusoikeus on voimassa 14 päivää tuotteiden vastaanottamisen jälkeen, emme hyväksy 14 päivän palautusajan jälkeen tulleita palautuksia. 

Yritysasiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa tilausta tuotteiden lähettämisen jälkeen, ellei asiasta ole kirjallisesti toisin sovittu. 

Peruutus ja palautusoikeus ei koske painatettavia ja räätälöitäviä tuotteita, sinetöityjä tuotteita tai hygieniatuotteita. 

Tukkuverkkokaupalla on oikeus hyväksyä tai olla hyväksymättä tuotteiden palautus mikäli palautettavat tuotteet eivät vastaa uutta alkuperäistä tuotetta

Tuotteen vaihtaminen

Haluatko vaihtaa tilaamasi tuotteen kokoa? Toimi alla olevien ohjeiden mukaan niin tarjoamme sinulle ilmaisen palautuslähetyksen.

1. Tee oikean kokoisesta tuotteesta uusi tilaus verkkokaupan kautta. Maksa uusi tilaus sekä toimituskulut normaalisti (tulet saamaan hyvityksen palautettavasta tuotteesta myöhemmin).

2. Palauta vaihdettavat tuotteet alla olevien palautusohjeiden mukaan. 

Lisätietoa tuotevaihdoista

Miksi pyydämme sinua tekemään uuden tilauksen tuotevaihdoissa on se, että joskus palautuslähetysten saapuminen meille voi kestää 1-2 viikkoakin riippuen kuljetusyhtiön toimintatavoista. Itse käsittelemme ja tarkastamme saapuneita palautuslähetyksiä kerran viikossa. Palautusprosessin viiveestä johtuen uuden tuotteen toimitus tehdään verkkokaupassamme erillisenä uutena tilauksena. Asiakkaana saat oikean kokoisen tuotteen paljon nopeammin käyttöösi mikäli siitä tehdään heti uusi tilaus. Väärän kokoinen tuote palautuu meille kuljetusyhtiön kyydissä aikanaan ja palautettavista tuotteista hyvitetään rahat heti sinulle takaisin kun tuotteet on tarkastettu. Hyvitykset tehdään viimeistään 14 vrk sisällä siitä kun olemme vastaanottaneet palautusehdot täyttävän palautuslähetyksen.

Näin pakkaat palautettavat tuotteet

1. Kaikki palautettavat tuotteet on palautettava uutta vastaavassa kunnossa alkuperäisissä pakkauksissaan. Jätä tuotteisiin alkuperäiset hinta- ja tuotelaput kiinni.

2. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti sekä lisää paketin sisään alkuperäinen pakkauslista. Jos pakkauslistaa ei ole saatavilla voit kirjoittaa lapun jossa lukee tilaajan nimi sekä tilausnumero.

Tuotteiden palautus DB Schenkerin kautta:

1. Vie palautuspaketti mille tahansa DB Schenkerin noutopisteelle. Katso Schenkerin noutopisteet täältä.

2. Ilmoita alkuperäisen pakettikortin lähetysnumero kun teet palautusta (palautus tehdään samalla lähetysnumerolla). Voit käyttää myös vanhaa alkuperäistä pakettikorttia palautukseen. Mikäli vanha pakettikortti on repeytynyt ilmoita vanhan pakettikortin numero niin henkilökunta tulostaa uuden.

Palautuslähetyksen vastaanottaja on Suomen Tukkuverkkokauppa Oy.

HUOM! Säilytä palautuksesta saatava lähetysnumero/kuitti niin kauan kunnes palautus on saapunut meille ja palautus on käsitelty.

Tukkuverkkokauppa ei vastaa tilauksen hyvityksestä mikäli palautuslähetys katoaa tai tuotteet ovat rikki saapuessaan meille. Kadonneista palautuslähetyksistä ole suoraan yhdeydessä kuljetusyhtiöön.

Noutamaton tilaus ei ole palautus

Älä jätä tilaustasi noutamatta pakettiautomaatista tai noutopisteestä. Noutopisteet säilyttävät lähetystä pääsääntöisesti 7 vrk ajan, jonka jälkeen tilaus palautuu takaisin lähettäjälle noutamattomana.

Noutamatta jätetty tilaus ei ole tilauksen palautus vaan sopimusrikkomus ostajan osapuolelta. Peruutamme tilauksesi ja pidätämme sinulta käsittelykuluna 20 € (sis alv 24%) kun tilaus palautuu meille noutamattomana. Mikäli haluat tämän jälkeen saada tuotteet edelleen sinun pitää tehdä uusi tilaus verkkokaupan kautta.

Hyvitykset ja rahanpalautus

Kaikki rahanpalautukset tehdään heti kun palautus on tarkastettu ja käsitelty. Rahat palautetaan automaattisesti maksupalveluntarjoajamme Paytrailin toimesta sille maksuvälineelle millä olet tehnyt alkuperäisen tilauksen. Älä lähetä meille tilinumeroita tai muita tietojasi. Saat meiltä viestin rahojen palautuksesta sähköpostiisi heti kun palautus on meidän toimesta käsitelty. Rahat palautuvat sinulle keskimäärin 1-2 arkipäivässä kun palautus on käsitelty. 

Palautamme alkuperäiset toimituskulut kokonaisuudessaan mikäli palautit kaikki tilaamasi tuotteet. Mikäli jätit itsellesi tuotteita alkuperäisiä toimituskuluja ei palauteta.

Hinnasto

1. Tuotteen vaihtaminen ehtojen mukaisesti

Palautuslähetyksen hinta 0€

2. Palautat osan tilauksesi tuotteista

Esimerkki: Olet tilannut työkengät kahdessa eri koossa ja palautat toiset. Palautuslähetyksen hinta 0€

3. Koko tilauksen palautus (ei vaihtoa)

Palautuslähetyksen hinta 10€ (sis alv 24%). Pidätetään hyvitettävästä summasta.

4. Noutamaton tilaus

Mikäli tilaus palautuu meille noutamattomana tai et nouda tilaustasi Tukkuverkkokaupan noutopisteestä 7vrk sisällä. Perimme noutamattamattomista tilauksista 20 € (sis. alv 24%) palautus ja käsittelykulun.