ILMAINEN TOIMITUS

Postin noutopisteisiin yli 50 euron tilauksille

Suoritetaan hakua

Maksutavat

Käytämme verkkokaupassamme Paytrail Oyj -maksupalveluntarjoajaa. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Mobilepay, Collector Bank osamaksu/lasku sekä maksukorteilla. 

Yrityksille tarjoamme ostotavaksi 10 pv yrityslaskua. Yrityslasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna. Mikäli teillä ei ole verkkolaskutusta käytössä lähetämme laskun sähköpostitse tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Yrityslasku lähetetään tilaajalle automaattisesti kun tilauksenne on lähetetty. Lue lisää yrityslaskusta verkkokaupan kassalla.

——————–

Maksupalvelutarjoajat 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com