RAKENNUSALA JA LOGISTIIKKA

RAVINTOLA JA KEITTIÖ

TEOLLISUUS

TYÖJALKINEET

Etsimme yritysedustajia myymään Tukkuverkkokaupan edustamia tuotteita alueesi yrityksille

Oletko tekevä ja aikaansaava myynnin ammattilainen tai sellaiseksi tähtäävä? Kaipaatko uusia työhaasteita elämääsi? Haluatko vaikuttaa tulotasoosi omalla tekemiselläsi? Haluatko työn jossa tulotason määrää ei ole rajoitettu?
Jos vastasit kyllä johonkin edellä mainittuun kohtaan niin kannattaa lukea vielä pidemmälle.

Etsimme aktiivisia yrittäjä-edustajia markkinoimaan ja myymään Tukkuverkkokaupan edustamia tuotteita oman alueesi yrityksille. Tarjoamme sinulle tarvittavan tuotekoulutuksen ja autamme/koulutamme myynnin ja asiakashankinnan käynnistämisessä. Voit tehdä myyntiä omien aikataulujesi mukaan. Maksamme hankkimiesi yritysasiakkaiden tilauksista sinulle provisiota jopa 80% tekemäsi myyntikatteen määrästä. Kerrytetyt provisiopalkkiot laskutat meiltä kuukausittain. Mikä parasta hankkimasi uudet yritysasiakkaat "korvamerkitään" sinulle ja saat heidän tekemistä ostoista provisiota jopa vuosien ajan.

Tule mukaan tiimiimme tarjoamme sinulle ja asiakkaillesi alan moderneimman verkkokaupan ja hinta/laatusuhteeltaan erinomaiset tuotteet.

Franchiseyrittäjä sopimukset

Valittavanasi on tällä hetkellä kolme eri yhteistyösopimusta. Kannattaa aloittaa edullisemmasta sopimuksesta ja korottaa sitä seuraavalle tasolle kun olet saanut omaa myyntiäsi ja asiakassalkkuasi kasvatettua.

Pikkumyyjä 40%

Tällä sopimuksella on helppo aloittaa ja katsoa olisiko tästä sinulle työ vuosiksi eteenpäin. Voit nostaa sopimusta seuraavalle portaalle koska tahansa.

Pikkumyyjänä tienaat 40% tekemästäsi myyntikatteen määrästä.

Kuukausimaksu 299 € / kk

Perusmyyjä 60%

Kun ensimmäiset näytöt on annettu ja pystyt tekemään kauppaa ja hankimaan uusia asiakkaita kannattaa sinun korottaa sopimusta vähintään perusmyyjä tasolle.

Perusmyyjänä tienaat 60% tekemästäsi myyntikatteen määrästä.

Kuukausimaksu 599 € / kk

PRO myyjä 80%

Olet saanut mukavasti rakennettua omaa asiakassalkkuasi ja tilauksia tulee säännöllisesti kuukausittain. Pystyt tienaamaan enemmän itsellesi kun korotat sopimuksen PRO myyjä tasolle.

PRO myyjänä tienaat 80% tekemästäsi myyntikatteen määrästä.

Kuukausimaksu 999 € / kk